Kontorsassistent (75 %)

Har du nyligen tagit studenten och vill få en inblick i startup-världen? Business Challenge söker dig som är idérik och som vill arbeta självständigt i ett litet och entreprenöriellt team. Skicka in din ansökan idag för att bli vår nya kontorsassistent.  
 
Om oss:
Business Challenge är en av Sveriges största privata aktörer när det kommer till att stötta unga entreprenörer. Business Challenge grundades 2010 och har sedan dess arbetat med över 3000 bolag. Business Challenge arbetar med en etablerad process med verktyg för inspiration, hitta en professionell struktur, kommersialisera och att
accelerera tillväxt hos startup-bolag. Varje år genomförs flera events i olika storlek där nystartade bolag får chansen att möta personer från näringslivet. Varje år arbetar vi även med ett antal startup-bolag 12 månaders skräddarsydda affärsutvecklingsprogram. 

Rollen:  
Vi är ett litet entreprenöriellt team som ofta har flera bollar i luften. Nu letar vi efter en person som kommer ha en assisterande roll i vårt team och hjälpa till där det behövs. Du är flexibel, positiv, ordningsam och service-minded. Som person gillar du varierande arbetsuppgifter och du är uppmärksam på vad som behövs göras. Tjänsten ställer krav på att du har god samarbetsförmåga, är hjälpsam och ställer upp för andra.
 
I tjänsten ingår:

  • Boka möten och resor
  • Generell kontorsadministration samt inköp av kontorsvaror
  • Fungera som avlastning för ledningsgrupp och övriga i organisationen i arbetet inför  möten, kundbesök och events.
  • Arbeta med och våra sociala medier, nyhetsbrev och hemsida.
  • Assistera, koordinera och medverka vid events som Business Challenge anordnar
  • Assistera kring administrativa sysslor

 
Meriterande:

  • Intresse & kunskap inom foto & sociala medier
  • Kunskap inom Photoshop

 
Adress:
Centralt kontor i närheten av Odenplan

Start:
Mitten av oktober
 
Ansökan
Välkommen med din ansökan (CV och Personligt brev) till veronica.ericssonlakso@businesschallenge.se. 

Vi intervjuar löpande.