Final

Företagspresentation

Tävlingen avslutas varje höst med en final där ett 70-tal namnkunniga entreprenörer, ledare, experter och riskkapitalister får möjlighet att ge feeedback till startupbolagen som tagit sig till final.

Slutpitch

Efter företagspresentationerna väljer juryn ut sex bolag som kvalificerar sig vidare till en slutpitch. Slutpitchen är en kortare version av företagspresentationen. 

Alla bolag som går vidare till slutpitchen vinner en plats i våra affärsutvecklingsprogram och har möjligheten att få utmärkelser under galamiddagen.

Hur går företagspresentationen till?
* Juryn får 40 min/bolag
* Juryn går igenom skriftligt material 5 min

* Bolagspresentationer hålls av företagen i max 15 min 
* Företagen får feedback
* Frågor och diskussion mellan företagen och juryn

Nätverka över generationer!
På finalen har du möjlighet att nätverka med namnkunniga entrepernörer, ledare, experter och riskkapitalister. Missa inte möjligheten att ta del av Business Challenge unika nätverk i Sveriges näringslivselit. Vi har över 500 ledare, experter och affärsänglar kopplade till verksamheten. Det är ett enastående tillfälle att nätverka, läs här om vilka som varit på plats tidigare år.

Galamiddag

Finalen avslutas med en galamiddag och prisutdelning. Fokus under middagen är att nätverka; jury, startupbolag och andra speciellt inbjudna gäster emellan.
Galamiddagen är ett fantastiskt tillfälle att ta tag i just den personen du vill prata med.

Film från Business Challenge 

Bilder från Business Challenge

loading...