Tidigare alumnievent 2018

Detta är ett öppet event

VI VÄLKOMNAR DIG PÅ FRUKOSTSEMINARIE MED VINGE - Guidning i hur man tänker kring optioner

Business Challenge hälsar välkommen till frukostseminarie med vår samarbetspartner advokatfirman Vinge. Vinge är en av Sveriges främsta affärsjuridiska advokatbyråer. Genom Vinge Growth hjälper man företag hela vägen från start-up till storbolag med vägledning inom affärsjuridikens samtliga områden.

Bland andra Johan Larsson, delägare Vinge kommer under morgonen prata om hur man bör tänka kring optioner och ge tips och råd, det kommer även finnas tid att ställa frågor på slutet.
Ämnet är: Guidning i hur man tänker kring optioner- tips och råd
Tid: 07.30 - 09.00.

Frukost serveras mellan 7.30-8.00 och därefter kör seminariet igång och håller på fram till klockan 9.00.

https://www.eventbrite.com/e/frukostseminarium-med-vinge-guidning-i-hur-man-ska-tanka-kring-optioner-tickets-43927193418

 

Tidigare event exklusiva för våra affärsutvecklingsprogram 2017/2018

Workshop med Businesspodden 

Businesspodden drivs av Mikael Arndt och Josef Falleson,  podden är Sveriges största entreprenörs- och företagarpodd. Fokus för detta session var försäljning och målsättning. Inledningsvis var det en föreläsning med fokus på målsättning som kommer kopplades ihop med försäljning. Sen var det även en workshop om försäljning med fokus på att få fram Kundnyttan.

Tid: 15:e kl 12.00 - 17:00
Plats: Vinge, Smålandsgatan 20

Frukostseminarium med Charlotte Erkhammar VD och Johan Hallsenius, Senior Partner och medieexpert Kreab. 

Välkommen till en inspirerande morgon med Charlotte Erkhammar VD på Kreab och Johan Hallsenius, Senior Partner och medieexpert.

Morgonen startade med frukost 08:00 därefter pratade Charlotte och Johan  om sina kunskaper inom området "kommunikation i en global digitaliserad värld". 

Tid: 21:a nov 08:00- 09:30
Var: Mäster Samuelsgatan 17