Anmälan:

Vi skapar en plattform för Sveriges nästa tillväxtbolag, är du ett av dem borde du ansöka! 

Kriterier för att delta i Business Challenge:
- Du måste ha ett registrerat bolag. 
- Sökande person måste vara grundare samt vara aktiv under finaldagen.
- Personer i teamet ska vara drivna och vilja utvecklas.
- Det är OK att driva bolaget på sidan av studier om ambitionen är att driva på heltid  på sikt. 

De kringliggande faktorerna är självklart viktiga som marknadsstrategi, utförande och personerna i teamet. Tidigare års tävlingsomgångar har bestått av deltagare från vitt skilda branscher inom områden som systemutveckling, app-tillverkning, väskdesign, AI, demandtjänster, försäkring och larmsystem för djurstängsel och massa mer. 

Det är gratis att delta i Business Challenge och anmälan är inte bindande.

Business Challenge tar del av informationen under sekretess och kommer inte att sprida dem vidare. Business Challenge tar inte på något sätt över äganderätten till informationen. 

Anmälan är stängd för 2018 års omgång

 • Beskriv era förväntningar av Business Challenge
 • Tillsammans med PwC delar Business Challenge ut ett pris i Socialt Entreprenörskap. Fem bolag som kvalicerar sig vidare i kategorin får presentera sin affärsidé inför en jury ett antal dagar innan finaldagensom består av ett team från PwC. Vinnaren får ta del av ett skräddarsytt affärsutvecklingsprogram skräddarsytt tillsammans med PwC och får ta emot priset under galamiddagen på Business Challenge final på Grand Hotel i Stockholm.

  Bolag som är med och tävlar i Social entreprenörskap kan även kvalificera sig till finalen i Business Challenge och få pitcha inför vår näringslivsjury.
 • Business Challenge följer Personuppgiftslagen (1998:204) vid behandling av lagring och personuppgifter. Uppgifterna behandlas både manuellt och av dator. Syftet med lagringen av personuppgifterna är att skapa en översiktskatalog över Business Challenge samtliga deltagare. Katalogen kommer finnas tillgänglig för Business Challenge personal samt andra registrerade deltagare och visa deltagarnas namn, företag och affärsidé. Detta för att man som deltagare ska kunna hitta varandra och på så sätt köpa och använda varandras varor och tjänster. Insamlade uppgifter kommer även användas till utvärderingar och statistiska undersökningar av Business Challenge verksamhet, dock alltid anonymt.
  Som registrerad deltagare samtycker jag till att mitt namn, mina företagsmedlemmars namn, företagsnamnet och affärsidén kommer visas för Business Challenges alla deltagare och personal.
  Business Challenge ger aldrig ut deltagarnas uppgifter till tredje part utan användarens godkännande.
  Läs vår fullständiga intigritetspolicy under fliken "intigritetspolicy"

Frågor? Kontakta oss