Intresseanmälan:

Det är klart att ditt företag ska medverka i Business Challenge!

Alla idéer är välkomna!
Idén ska förstås vara hållbar och ha en marknad. Men som du säkert vet är de kringliggande faktorerna som marknadsstrategi, utförande och personerna också viktigt. Tidigare års tävlingsomgångar bestod av deltagare från vitt skilda branscher och med affärsidéer som systemutveckling, app-tillverkning, väskdesign, brädspel och larmsystem för djurstängsel.

Det är gratis att delta i Business Challenge och anmälan är inte bindade.

  • Tillsammans med PwC delar Business Challenge ut ett pris i Socialt Entreprenörskap. Ett antal bolag som kvalicerar sig vidare i kategorin får presentera sin affärsidé inför en jury ett antal dagar innan finaldagen i Business Challenge. Vinnaren får ta del av ett skräddarsytt affärsutvecklingsprogram och får ta emot priset under galamiddagen på Business Challenge final.

    Bolag som utöver Socialt Entreprenörskap går vidare som ett av 15 finalistbolag innebär inte någon skillnad för resterande tävling där ni fortfarande är med och tävlar på samma villkor.
  • Business Challenge följer Personuppgiftslagen (1998:204) vid behandling av lagring och personuppgifter. Uppgifterna behandlas både manuellt och av dator. Syftet med lagringen av personuppgifterna är att skapa en översiktskatalog över Business Challenge samtliga deltagare. Katalogen kommer finnas tillgänglig för Business Challenge personal samt andra registrerade deltagare och visa deltagarnas namn, företag och affärsidé. Detta för att man som deltagare ska kunna hitta varandra och på så sätt köpa och använda varandras varor och tjänster. Insamlade uppgifter kommer även användas till utvärderingar och statistiska undersökningar av Business Challenge verksamhet, dock alltid anonymt.
    Som registrerad deltagare samtycker jag till att mitt namn, mina företagsmedlemmars namn, företagsnamnet och affärsidén kommer visas för Business Challenges alla deltagare och personal.
    Business Challenge ger aldrig ut deltagarnas uppgifter till tredje part utan användarens godkännande.

Frågor? Kontakta oss